Aurile

Cafea Macinata Excellence  Ground  Cafea Macinata Excellence  Ground   2
Disponibil
Cafele naturale

Cafea Macinata Excellence Ground

FM World
993001
40 lei
Colectia: Cafele naturale Capacitate: 250 g Bucura-te de gustul adevarat al cafelei Mocca Sidamo
Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Metabolism Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Metabolism 2
Disponibil
Cafele functionale

Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Metabolism

FM World
993007
49 lei
Colectia: Cafele functionale Capacitate: 250g De dimineata, in plina forma Mai numeri caloriile? Sau pur și simplu simți că metabolismul tău a încetinit considerabil? Stimulează-l, pentru a funcționa, cu o ceașcă de cafea delicioasă, îmbogățită cu zinc, crom, L-carnitină, extract de Garcinia cambogia și vitamine B. Este perfectă și, mai ales,...
Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Energy Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Energy 2
Disponibil
Cafele functionale

Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Energy

FM World
993008
49 lei
Colectia: Cafele functionale Capacitate: 250g Surse suplimentare de energie Atunci când lumea din jurul tău se învârte într-un ritm amețitor, tu trebuie să fii cu un pas înaintea tuturor. Încarcă-ți bateriile! Întinde mâna după o nouă sursă naturală de energie. Doza crescută de cafeină (guaranină) din guarana, taurina și complexul de vitamine din...
Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Focus Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Focus 2
Disponibil
Cafele functionale

Cafea Măcinată Funcțională Aurile - Focus

FM World
993009
49 lei
Colectia: Cafele functionale Capacitate: 250g O idee geniala! O sarcină grea, un proiect nou, poate o sesiune? Dacă nu știi de unde să începi - începe cu o cafea. Am îmbogățit cafeaua noastră Aurile cu magneziu, vitamine din grupa B și extract de cafeină din guarana, care te ajută să îți limpezești mintea și să te concentrezi la ceea ce este cu...
Cafea Măcinată Aromată Aurile - Vanilla Cafea Măcinată Aromată Aurile - Vanilla 2
Disponibil
Cafele aromate

Cafea Măcinată Aromată Aurile - Vanilla

FM World
993014
36 lei
Colectia: Cafele aromate Capacitate: 250g Adauga la preferate! Dulceața exotică a vaniliei și aroma delicată de smântână și whisky? Două arome captivante, combinate cu o cafea excelentă, vă permit să vă rupeți pentru o clipă de cotidian. Așează-te pentru o clipă și delectează-te cu cafeaua ta preferată.
Cafea Măcinată Aromată Aurile - Irish Cream Cafea Măcinată Aromată Aurile - Irish Cream 2
Disponibil
Cafele aromate

Cafea Măcinată Aromată Aurile - Irish Cream

FM World
993016
36 lei
Colectia: Cafele aromate Capacitate: 250g Savurosul whisky și delicata, dulcea smântână, aceasta este aroma care se potrivește perfect gustului natural de cafea proaspăt măcinată. Vei dori ca această plăcere să nu se termine niciodată!
Ceai Negru - Harmony Ceai Negru - Harmony 2
Disponibil
Ceai

Ceai Negru - Harmony

FM World
993022
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai negru Yunnan Ceai negru Yunnan conține flori de hibiscus, flori de iasomie, petale de galbenele si afine uscate precum și arome naturale de piersică.
Ceai Alb - Serenity Ceai Alb - Serenity 2
Disponibil
Ceai

Ceai Alb - Serenity

FM World
993019
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 30 g Este un ceai nobil, alb, cu petale de trandafir, cu o aromă uşor florală și un gust armonios, care încântă cu catifelarea sa. Aceasta este o compoziție foarte subtilă, cu un gust ușor dulce, bogată în vitaminele A și E, precum și în polifenoli.
Ceai Verde - Euphoria Ceai Verde - Euphoria 2
Disponibil
Ceai

Ceai Verde - Euphoria

FM World
993021
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai Verde Gunpowder Ceaiul nostru verde din categoria Gunpowder provine din provincia chineză Zhejiang. Denumirea categoriei este legată de aspectul ceaiului, ale cărui frunze, înrolate strâns în bile mici,
Ceai Rosu - Joy Ceai Rosu - Joy 2
Disponibil
Ceai

Ceai Rosu - Joy

FM World
993020
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai rosu Pu-erh Este un excelent ceai roșu, care conține vișine uscate și aronia precum și delicate petale de trandafir, a cărui aromă bogată se împletește minunat cu subtila notă de vișine. Conține, printre altele, seleniu natural asimilabil, vitamina E și preţioasele flavonide.
Ceai Albastru - Happiness Ceai Albastru - Happiness 2
Disponibil
Ceai

Ceai Albastru - Happiness

FM World
993017
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Gustul excelent, profund și misterios, și culoarea de smarald a ceaiului Oolong iau naștere în procesul de semi-fermentare a frunzelor. Aroma infuziei, care seduce cu notele de coacăze negre, conține polifenoli benefici pentru sănătate.
Ceai Earl Grey - Noble Ceai Earl Grey - Noble 2
Disponibil
Ceai

Ceai Earl Grey - Noble

FM World
993018
43 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Combinația dintre ceaiul negru Ceylon, uleiul natural de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey. Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după...
Praline Din Ciocolata
Disponibil
Aurile

Praline Din Ciocolata

FM World
806001
19 lei
Bomboane de ciocolată Sweets Collection, care vor face ca și cea mai înnorată zi să se umple de o dulceață desfătătoare.
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim
servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre federico-mahora.ro.
Protectia Datelor Personale si politica de Cookies conform Regulamentului (UE) 2016/679.