Crema de corp pentru fermitate intensa FIRMING COMPLEX

Crema de corp pentru fermitate intensa FIRMING COMPLEX

502032
893 lei
Livrare in 4-6 zile

FIRMING COMPLEX BODY CREAM 

120 ml

Combinația celor mai bune ingrediente cu tehnologia, pentru modelarea siluetei. Ingredientele selectate cu grijă susțin procesele de reducere a grăsimii corporale și împiedică lăsarea pielii, hidratând-o și redându-i fermitatea.

 

UN COMPLEX DIN CELE MAI BUNE INGREDIENTE, CARE ÎȚI MODELEAZĂ PERFECT SILUETA
``Slimenum Ultra³ MC 16.0® reduce cantitatea de țesut adipos acumulat, subțiind în mod eficient corpul și reducând în mod vizibil imperfecțiunile pielii. Datorită acestui fapt, silueta este modelată 3D, asigurând efecte comparabile cu tratamentele cu ultrasunete.
``Acidul ximenic face pielea mai elastică, asigurându-se că rămâne fermă și că își păstreazăel asticitatea. În plus, crește eficiența mecanismelor antioxidante ale pielii, susținând protecția împotriva stresului oxidativ și asigurându-i un aspect
frumos și sănătos.
``combinație valoroasă de alge marine și proteine din plante asigură un efect vizibil de lifting.
``Extractul de bougainvillea, o plantă valoroasă, originară din America de Sud, este o componentă avansată din punct de vedere tehnologic, care susține procesele de reducere a grăsimii corporale și previne lăsarea pielii, crescând sinteza
proteoglicanilor, colagenului și elastinei.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.