Crema pentru bust intens modelatoare ULTRA FIRMING

Crema pentru bust intens modelatoare ULTRA FIRMING

502031
687 lei
Livrare in 4-6 zile

ULTRA FIRMING BUST CREAM

 50 ml 

Formula avansată, dezvoltată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație, are un efect deosebit asupra fermității și elasticității pielii din zona bustului, asigurând un efect vizibil de lifting. Acest produs cosmetic inovator este o alternativă la chirurgia estetică invazivă de modelare a sânilor.

 

INGREDIENTELE ATENT SELECȚIONATE ASIGURĂ
FORMA IDEALĂ A BUSTULUI
``Complexul unic Volumenic Plus MC 12.0® stimulează maturizarea și diferențierea celulelor adipoase și ajută la procesul de stocare a lipidelor. Efectul este așa-numitul
"lipofilling cosmetic", care mărește volumul de țesut adipos pe bust, fiind o alternativă excelentă la tratamentele de medicină estetică.
``Extrasul de alge maro din familia Dictyoptales are efect asupra nutriției adipocitelor, făcând bustul vizual mai mare și mai plin.
``Complexul de alge și pullulan bogat în aminoacizi, polizaharide, vitamin C și B12, fortifiază țesutul subcutanat, corectând forma bustului.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.