Crema de ziROYAL PERFECTION

Crema de zi ROYAL PERFECTION

502026
1.042 lei
Livrare in 4-6 zile

ROYAL PERFECTION DAY CREAM

50 ml

Combinația sofisticată de ingrediente active de cea mai bună calitate și tehnologie
avansată pentru hidratare intensă, fortifiere și reconstrucție a pielii.

Formula de ultraîntinerire meticulos dezvoltată va face tenul să-și recâștige aspectul sănătos, radiant și strălucitor.

 

UN COMPLEX DE INGREDIENTE PREȚIOASE ATENT SELECȚIONATE PENTRU PIELEA TA
``L.C.G.S MC 8.0® reduce efectele negative ale radiațiilor electromagnetice, care includ radiații UV și lumina albastră. În plus, protejează eficient împotriva stresului oxidativ și ajută perfect la reconstrucția epidermei.
``Tripeptyd-38 o puternică peptidă anti-rid de generație nouă, care întărește sinteza celor șase ingrediente principale de reconstrucție a pielii. Datorită acestui fapt, umple ridurile din interior, dând pielii un efect vizibil mai neted și mai plin
``Antioxidant ultramodern se activează numai sub influența radiațiilor UV și protejează pielea împotriva radicalilor liberi, pentru o perioadă lungă de timp.

Uitați de pielea obosită și lipsită de strălucire, și bucurați-vă de o piele mai rezistentă la efectele negative ale factorilor externi responsabili de procesele de îmbătrânire
``Acid hialuronic cu masă moleculară mică este o polizaharidă naturală care umple spațiile dintre fibrele de colagen, hidratând perfect pielea, îmbunătățind flexibilitatea, și impulsionând întinerirea.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.