VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER
  • -20%
VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER

VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER

NUTRICODE
801013
Stoc epuizat
96 lei 120 lei -20%

3 x NUTRICODE VITALITY BOOST 3 x NUTRICODE MAGNESIUM POWER 6 x 25 ml 

Este un supliment alimentar inovator, format din șase recipiente pline de vitalitate și energie. Forma lichidă permite cea mai bună absorbție și o acțiune aproape imediată a produsului.

Produsul NUTRICODE VITALITY BOOST este o injecție de ingrediente nutritive care împiedică epuizarea corpului, în timp ce NUTRICODE MAGNESIUM POWER suplimentează organismul cu magneziu, ceea ce este extrem de important pentru buna funcționare a sistemului nervos, cardiovascular și muscular.
Compoziția produsului NUTRICODE VITALITY BOOST & MAGNESIUM POWER a fost concepută astfel încât să se asigure că ingredientele îi completează și întăresc proprietățile.

Beți o doză de Nutricode Vitality Boost imediat după deschidere flaconului și aproximativ două ore mai târziu beți o doză de Nutricode Magnesium Power, pentru a compensa nivelul de magneziu.

La plasarea comenzii poti opta sa platesti ramburs la livrare sau plata cu card procesata prin MobilPay, chiar si-n rate prin TBI Bank, fara hartii sau drumuri la banca.
 

O DOZĂ COMPLEXĂ DE ENERGIE ÎN DOUĂ ETAPE
1. NUTRICODE VITALITY BOOST – o injecție de nutrienți Beți o porție de VITALITY BOOST de-a lungul zilei În timpul unei zile intense la locul de muncă, la universitatea sau în timpul unei activități fizice extenuante, un organism supraîncărcat își pierde resursele energetice. Prin urmare, bunăstarea noastră este redusă - ne simțim obosiți, epuizați și somnoroși. Suplimentul NUTRICODE VITALITY BOOST, datorită guaranei și extractelor de ceai verde, stimulează perfect organismul! Componentele nutritive conținute în produs reglează funcționarea sistemului nervos și muscular, restabilește concentrația și îmbunătățesc starea de spirit. • extractul de guarana conține o cantitate substanțială de cafeină, care are un efect benefic în cazul epuizării fizice și psihice, sporind energia, eliminând starea de somnolență și oboseală, și îmbunătățind concentrarea și memoria, • niacinul, acidul pantotenic și riboflavina sunt responsabile de buna funcționare a sistemului nervos - susține gestionarea corespunzătoare a energiei corporale, ameliorând tensiunea nervoasă, și influențând pozitiv starea de spirit și performanța mentală, • extractul de ceai verde este un antioxidant natural care susține lupta organismului cu radicalii liberi
2. NUTRICODE MAGNESIUM POWER – echilibrul ideal Două ore după ce ați băut VITALITY BOOST, luați o doză de MAGNESIUM POWDER Magneziul răspunde de buna funcționare a aproape tuturor sistemelor corpului. De asemenea, este responsabil pentru un echilibru electrolitic adecvat. Grija pentru acest lucru este deosebit de important atunci când, în timpul unui efort fizic sau mental sporit, bem o cantitate mare de cafea, ceai sau doar apă. Este cauzată astfel eliminarea mineralelor esențiale organismului. Datorită unei cantități considerabile de magneziu, suplimentul NUTRICODE MAGNESIUM POWER compensează nivelul electroliților, menținând în același timp o gestionare corectă a energiei. • magneziul este responsabil pentru menținerea echilibrului electrolitic al corpului, îl sprijină în timpul efortului fizic și mental, este responsabil pentru buna funcționare a sistemului nervos și cardiovascular, monitorizând de asemenea activitatea musculară, • vitamina B6 este un aliat de magneziu - stimulează absorbția acestuia, susținând funcțiile psihologice și fiind responsabil pentru un metabolism energetic adecvat al organismului

This is heading element

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.