BEAUTY DETOX - supliment alimentar
  • -20%
BEAUTY DETOX - supliment alimentar

BEAUTY DETOX - supliment alimentar

NUTRICODE
801014
166 lei 208 lei -20%
Livrare in 24h

60 CAPSULE
Un sistem de 30 zile

44,7 g 

Este un produs unic la nivel mondial, vă ajută să aveți grijă atât de starea perfectă a organismului, cât și de aspectul fizic.

Spirulina, care este o bogată sursă naturală de proteine vegetale, cu un conținut de peste 70%, susține controlul greutății corporale, ajută la eliminarea toxinele din organism și asigură vitalitatea acestuia.

Vitamina C de proveniență natural, conținută în fructele de acerola, susține sinteza colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a pielii și articulațiilor.

Este un supliment unic care a fost conceput pe baza celor mai recente inovații biotehnologice, păstrând în același timp standarde superioare de puritate.
Luați 2 capsule pe zi cu apă.


Credit module tbi bank 1.0.1

41.69 lei x 4 luni

La plasarea comenzii poti opta sa platesti ramburs la livrare sau plata cu card procesata prin MobilPay (si ai 5% extrareducere), chiar si-n rate prin TBI Bank, fara hartii sau drumuri la banca.
 

SPIRULINA ALGA ALIMENT MINUNE VERDE
O alga unică, clasificată printre cele mai bune zece produse minune, cu un conținut de proteine de trei ori mai mare decât carnea (aproximativ 70%) și unul de calciu mai mare decât cel din lapte! Este una dintre cele mai bogate surse de clorofilă, beta-caroten și acizi nucleici printre toate produsele alimentare vegetale și animale! Ajută la purificarea ficatului și a rinichilor de toxine, reduce nivelul de aciditate si de cholesterol rău din organism. Datorită fenilalaninei, ameliorează digestia și reduce pofta de mâncare. Este pur și simplu "aur verde" pentru corpul nostru!
ȘTIAȚI CĂ SPIRULINA VĂ OFERĂ: • toți aminoacizii necesari, • acizii grași necesari, inclusiv oleic, linoleic și ɣ-linolenic, • vitamina B12, a cărei sursă principală sunt produse de origine animale, • cantități considerabile de calciu, fosfor și fier, • β-caroten


COLAGENUL ACTIV – BOGĂȚIA OCEANELOR
Colagenul natural, obținut din carnea de pește – un ingredient cu o puritate și concentrație excepționale - este inclus în suplimentul BEAUTY DETOX, garantând întârzierea îmbătrânirii pielii, îmbunătățirea hidratării și reducerea ridurilor. În plus, ameliorează afecțiunile inflamatorii care pot duce la răniri, durere și pierderea funcționalității articulațiilor. O piele frumoasă, hidratată și tânără, plus o condiție perfectă pentru articulații - de acum aveți această combinație inedită la îndemâna voastră!
COLAGEN DE CALITATE SUPERIOARĂ: • Producția de colagen din BEAUTY DETOX este monitorizată în fiecare etapă de producție, prin Controlul Inter-procesual al Laboratorului de Control al Calității, asigurându-se astfel standardizarea produselor și un nivel de purificare neobișnuit de ridicat. • Colagenul din BEAUTY DETOX se distinge de alte preparate disponibile pe piață printr-o o cantitate impresionantă de hidroxiprolină - aproximativ 8%, ceea ce înseamnă că produsul conține cel puțin 67% colagen. Este o garanție pentru cea mai bună calitate! • Vitamina C naturală conținută în extractul de fructe acerola susține sinteza colagenului pentru a asigura funcționarea corectă a pielii și contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.