FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION Romania
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION
  • -30%
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION Romania
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION

FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALACE NEW GENERATION

NUTRICODE
981029.03
425 lei 607 lei -30%
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE NEW GENERATION este un produs revoluționar în România, conceput pentru a vă ajuta să vă regăsiți echilibrul interior și să vă îmbunătățiți starea de sănătate. Acesta este primul pas într-un program de 6 etape, care vă va transforma corpul și mintea. Cu ajutorul acestui produs, veți putea să vă controlați greutatea, să vă îmbunătățiți nivelul de energie și să vă îmbogățiți stilul de viață. Începeți călătoria spre o viață mai sănătoasă cu FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE NEW GENERATION!


Credit module tbi bank 1.0.1

106.45 lei x 4 luni

 
Programul FIT6 este un program de slăbit auto-gestionabil. Odată cu comanda dumneavoastră, veți primi toate informațiile de care aveți nevoie pentru implementarea programului: îndrumări și suplimente alimentare pentru 30 de zile. Programul începe de la Etapa 1 și urmează succesiunea de etape (2,3,4...) până când vă atingeți obiectivul. După ce v-ați atins obiectivul, treceți la etapa de menținere. Menținerea durează 60 de zile. Două etape pentru 30 de zile.
Include:
▸ Inner Balance Noua Generație Nutricode
▸ QRCode pentru descărcarea planului alimentar în format electronic Fit6 Noua Generație Etapa 1 (dacă doriți să achiziționați această broșură în format fizic, o puteți adăuga la un cost suplimentar din Opțiunea suplimentară înainte de finalizarea comenzii)
▸ Cod de acces pentru Etapa 1 al aplicației Fit6
Notă: introduceți codul doar în ziua în care începeți etapa. Codul poate fi validat o singură dată. Codul oferă acces la Aplicație timp de 30 de zile, de la data introducerii. Nu introduceți codul pentru etapa următoare înainte de a finaliza etapa curentă.
INNER BALANCE NOUA GENERAȚIE
Plicuri cu pulbere solubilă în apă pentru zi, cu aromă de portocală.
Mod de administrare: Luați 1 plic de două ori pe zi - 1 imediat după micul dejun + 1 imediat după prânz. Dizolvați un plic în ½ pahar cu apă, turnați mai întâi conținutul plicului și apoi apa. Agitați energic și beți imediat.
Greutate netă: 270 g
Cantitate: 60 plicuri x 4,5 g
Ingrediente: săruri de calciu ale acidului citric (calciu), citrat de sodiu, săruri de magneziu ale acidului citric (magneziu), citrat de potasiu (potasiu), agenți de încărcare: izomalt, sorbitoli; regulatori de aciditate: acid malic, acid citric; extract de urzică (Urtica dioica L.) 1% silice, aromă, extract de flori de trandafir centifolia (Rosa centifolia L.) 5% polifenoli, gluconat de fier (II) (fier), colorant: caroteni ; citrat de zinc (zinc), îndulcitor: sucraloză; gluconat de cupru (II) (cupru), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6).
Plicuri pentru noapte.
Mod de administrare: Luați 1 plic înainte de culcare. Dizolvați un plic în ½ pahar cu apă, turnați mai întâi conținutul plicului și apoi apa. Agitați energic și beți imediat.
Greutate neta: 135 g
Cantitate: 30 plicuri x 4,5 g
Ingrediente: agent de încărcare: izomalt; săruri de magneziu ale acidului citric (magneziu), extract din frunze de melisa (Melissa o¬cinalis L.), agent de încărcare: citrați de calciu; extract de flori de iasomie (Jasminum o¬cinale L.), colorant: caroteni; citrat de zinc (zinc), îndulcitor: sucraloză; colagen de pește, agent antiaglomerant: săruri de magneziu ale acizilor grași.
Conține îndulcitori.
Se recomandă să luați 2 plicuri de pulbere solubilă în timpul zilei (9 g) și 1 plic înainte de culcare (4,5 g). Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Produsul nu poate fi folosit ca înlocuitor pentru o dietă variată. Consumul excesiv poate avea un efect laxativ. Produsul nu poate fi consumat de copii, femeile însărcinate și care alăptează. Produsul este destinat adulților. A se consuma de preferință înainte de expirare: data și numărul lotului de pe ambalajul individual. Condiții de păstrare: A se păstra în ambalaje închise, la temperatura camerei, NU la îndemâna copiilor. A se păstra departe de umiditate.
ÎNȘTIINȚARE:
Acest program nu este potrivit pentru:
▸ Copii până la 16 ani
▸Femeile însărcinate și femei care alăptează
▸ Diabetici de tip I sau de tip II care iau insulină
▸ Insuficiență cardiacă
▸ Insuficiență renală
▸ Gută/Hiperuricemie
▸ Urolitiază („pietre la rinichi”)
▸ Operații care necesită evaluare – perioada de restricție poate varia de la 3 la 12 luni.
▸ Persoane cu patologii hepatice grave (ciroză, hepatită…)
▸ Persoane cu boli autoimune (lupus, psoriazis, scleroză multiplă, artrită reumatoidă, unele tipuri de anemie, HIV...)
▸ Pacienți cu un anumit tip de boală inflamatorie intestinală (colită ulceroasă, boala Crohn, IBS)
▸ Gastrită cronică sau acută în fază activă; ulcer gastric
▸ Persoanele supuse controlului INR hipocoagulat.
▸ Administrarea anticoagulantelor orale necesită evaluare
▸ Pacienții care urmează tratament pentru cancer sau dacă acesta s-a încheiat cu mai puțin de 2 ani în urmă
▸ Persoane cu niveluri crescute de prolactină
▸ Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) și insuficiența respiratorie
▸ Cazuri de incontinență urinară
▸ Intolerant sau alergic la oricare dintre componentele suplimentelor alimentare implicate
▸ Persoane cu anemie
▸ Vegetarieni
▸ Sportivi sau cei care practică sporturi de competiție/de mare intensitate
Dacă aveți întrebări, adresați-vă medicului dumneavoastră. Pentru a evalua fezabilitatea implementării programului, vă rugăm să trimiteți toate răspunsurile la întrebările din acest Ghid către Departamentul de Nutriție – info@fit6.ro

Greutate totală : 590,0 [g]
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.