Gel de dus de lux UTIQUE  FIG LEAVES
Gel de dus de lux UTIQUE  FIG LEAVES

Gel De Dus De Lux Utique Fig Leaves

502016
148 lei
Livrare in 4-6 zile

200ml

Notele de parfum ale frunzelor originale de smochin vă vor îmbrățișa cu o țesătură intrigantă...

Pielea dvs. nu a fost niciodată atât de fină! 

 


Credit module tbi bank 1.0.1

37.08 lei x 4 luni

 

Gelurile de duș de lux UTIQUE constituie cel mai bun cocktail de îngrijire a corpului, compus din compoziții de parfumuri prețioase și ingrediente atent selecționate, care vor regenera imediat pielea și o vor hidrata intens, în același timp lăsând un miros seducător de lungă durată. Curăță delicat pielea ta, fără a deteriora starturile de protecție.

Acestea includ o formulă inovatoare numită Biohydration Plus și complexul WhitesenseTM.

Biohydration Plus este o formulă unică, selectată special pentru FM WORLD care asigură pielii tale o hitratare imediată pentru o perioadă lungă de timp. Datorită tehnologiei sale avansate, acțiunea sa este completă: regenerare imediată și destindere. În plus, previne pierderea apei, protejând astfel pielea de uscare. 

WhitesenseTM este un extract extraordinar din florile albe ale trandafirul de Provence (Rosa centifolia L.), iasomie (Jasminum officinale L.) și margaretă (Bellis perennis L.), care face imediat pielea corpului netedă și extrem de moale. Prezența produsului WhitesenseTM în gama de lux UTIQUE garantează o experiență excepțională și senzuală care vă va face să vă simțiți bine.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.