Ultimul catalog este 38 FM World Federico Mahora și-l poți deschide aici

Catalog 2020 Federico Mahora

Vă prezentăm catalogul nr. 32, care vă va încânta cu rețetele excelente de produse și aromele regale - atât cele noi, cât și cele preferate, dar într-o versiune surprinzătoare.

În oferta noastră veți găsi multe noi parfumuri încântătoare. În colecția PURE ROYAL veți găsi 13 noi compoziții pentru femei, 3 pentru bărbați și 8 unisex, în timp ce în parfumurile PURE 7 pentru femei și 3 pentru bărbați.

Să începem călătoria noastră în țara magică a UTIQUE ... O lumânare parfumată de lux va înconjura camera cu o aură captivantă, permițându-vă să vă bucurați de acordurile sofisticate de parfumuri Flamingo, Violet Oud și Black pentru o perioadă incredibil de lungă.

În linia cosmetică avansată din punct de vedere tehnologic, FONTAINAVIE a apărut MASCĂ DE HIDRATARE CU ACID HIALURONIC Hydro Therapy, care va garanta un aspect frumos și sănătos și va oferi un efect clar de întinerire a pielii, datorită ingredientelor active ultra hidratante. Rezultatul său uimitor este confirmat de 100% dintre respondenți!

Două serii noi s-au alăturat brandului profesional HAIRLAB: SWIFT2 STYLING și RAPID2 REFRESHING. Fiecare dintre ele oferă un produs care va ajuta la realizarea unei coafuri perfecte, ușoară și plăcută. ȘAMPONUL USCAT PENTRU PĂR RAPID2 REFRESH îți va curăța și reîmprospăta efectiv părul fără a folosi apă, iar o tunsoare puternică îl va menține în formă perfectă pentru o perioadă incredibil de lungă.

Linia de suplimente alimentare NUTRICODE a fost extinsă de Collabeauty Q10 Expert, care are grijă în întregime de piele din interior și o ajută să lupte cu trecerea timpului, precum și Slim Body System pentru a vă ajuta să pierdeți în greutate.

De acum aveți, de asemenea, o selecție a acestora sub formă de extrem de practică și plăcută cu noul Perfume Stick. Datorită acestui produs vă veți simți unic în fiecare loc și în fiecare moment.

În căutarea perfecțiunii, am îmbunătățit formula și textura fiecărui cosmetic GOLD REGENESIS, precum și am reîmprospătat designul tuturor ambalajelor. In mod invariabil, produsele din această serie exclusivă sunt concepute în principal pentru pielea matură care are nevoie de netezire și hidratare.

În plus, printre produsele cosmetice pentru îngrijire veți găsi COMPLETE CARE Soap Bar cu ulei de avocado prețios, glicerină hidratantă, unt de shea hrănitor și ulei de măsline, ceea ce face pielea mătăsoasă moale și netedă. Și ideal pentru zilele călduroase, LOȚIUNEA DE CORP PARFUMATĂ ca o briză de mare vă va oferi un efect răcoritor instant.

Ediția limitată a colecției DESERT GLOW s-a inspirat din frumusețea naturii și din culorile nisipului iluminat de razele soarelui fierbinte, de vară. Cele mai minunate culori ale deșertului au fost cuprinse în 7 rujuri Color Intense și în fadurile de ochi MIX & MATCH.

Una dintre cele mai importante tendințe ale acestui sezon sunt buzele care strălucesc ca suprafața apei. Datorită luciului de buze Lustre Effect Hyaluronic oferindu-le o strălucire extraordinară și luciului de buze Plump Effect Chili cu o mie de particule strălucitoare, vă veți încânta cu cele mai la modă machiaj.

Familiei aromatică PURE HOME i s-a alăturat Air Freshener și noile versiuni ale produselor Home Ritual, lumânări și parfumuri, precum și Wardrobe Fragrances, în timp ce SMART & CLEAN Furniture Cream, are trei noi odorizante Vacuum Freshener și lichid Effective Foam conține un parfum de zmeură într-o versiune practică mini.

Product added to wishlist
Product added to compare.