Ultimul catalog este 38 FM World vezi aici

Catalog 31 FM World Romania 2019 Federico Mahora parfumuri fm

Vezi Fullscreen

În catalogul nr. 31 veți găsi până la 143 de produse noi - 25 dintre ele pe care le-ați întâlnit în timpul celui de-al patrulea forum global de rețea, 5 fonduri de ten din august anul acesta, 113 pe care le dezvăluim acum!

Brandului unic UTIQUE, i s-au alăturat și alte produse extraordinare: 7 Geluri de duș de Lux, 2 Balsamuri de corp de Lux cu parfumuri unice și captivante, 4 tipuri de Săpun de luxși 2 Uleiuri de lux pentru masaj care îmbină esența de ambră gri cu acorduri de mare, aromate cu diverse mirodenii.

Noua linie PURE ROYAL UNISEX reprezintă revenirea la parfumurile clasice, când nu au fost atribuite parfumurile după sexe, începe cu 5 parfumuri - pe de o parte puternice și expresive, pe de altă parte cu accente lejere și proaspete. Printre parfumuri veți găsi, de asemenea, 9 esențe noi de PURE ROYAL, 7 PURE, precum și 30 de parfumuri PURE ROYAL lejere, în sticluțe practice de 15 ml pe care le puteți avea cu voi în orice situație.Pielea ta va avea un surplus de îngrijire, odată cu produselor noi lansate: 3 Geluri de Duș Parfumate,  4Balsamuri de corp, precum și de 2 Antiperspirante Perfumate Roll-On, Spumă de Ras pentru femei,Primer Multifunctional SPF 30, 5 nuanțe de Ideal Cover Effect Foundation și 3 Farduri de pleoape sub formă de cremă Long Lasting Sparkle, pentru un machiaj modern și rezistent. Savurați un moment de plăcere cu o ceașcă aromată de cafea instant INTENSE și CREMA din gama AURILE , cu gusturi complet diferite.

Printre noutăți veți găsi de asemenea  2 noi parfumuri de Luxury Fabric Softeners.

Printre produsele cosmetice unicale FONTAINAVIE, veți găsi acum și un Ruj intens regenerant, Spumă pentru albirea dinților 3 în 1, iar printre produsele profesionale HAIRLAB - Șamponul pentru păr vopsit, Șampon șiMască pentru părul creț, precum și 5 produse în varianta mini potrivite pentru calatorii.  

Linia exclusivă PURE HOME a fost extinsă cu o colecție de 14 lumânări Lumânări Parfumate Home Ritual, 3 Lumânări Parfumate Home Ritual și 6 Deodorante pentru dulapuri. Aromele sale, ce ne amintesc de vacanțele de vis - Paradisul Maldive și Amurgul din Singapore, pot fi găsite înParfum pentru interiorParfum odorizant pentru aspirator șiDeodorant pentru dulapuriLichidul de curățat geamuri Anti-Aburire vă asigură ferestrele și oglinzile strălucitoare, cu efect de anti-aburire, în timp ce Lichidul de spălat vase effective foam -  va lăsa vasela imaculată.

Premiera catalogului a avut loc sub sloganul "PURE LIFESTYLE" dintr-un motiv. Din preocupare pentru starea dumneavoastră de bine, am dezvoltat un nou concept de suplimente alimentare NUTRICODE - 7 în forma inovativă a jeleurilor VIT-COMPLETE, PROPOLIS PRO, VIT-D3, ENERGY KICK, MUSCLE STRONG, FIT LINE, FIBER) , 2 sub formă de infuzii pe bază de plante (DETOX și SKINNY HERBAL INFUSION) și 3 în forma tradițională a suplimentelor alimentare (IMUNITATEA EXTRA COLOSTRUM, DRENA PLUS și CELLUFIGHT).

 

 

 

 

Product added to wishlist
Product added to compare.