FM World România Catalog 39 2023-2024

FM World România este încântată să vă prezinte noul catalog nr. 39!

Pregătiți-vă să vă înălțați stilul de viață cu o gamă incredibilă de produse noi care promit să adauge mai multă bucurie, lux și confort în viața dvs. de zi cu zi. Și nu uitați, aceasta este doar o privire în avanpremieră – există o comoară de descoperiri care vă așteaptă în interiorul noului nostru catalog

Parfumuri de lux vă așteaptă:

Răsfățați-vă într-o lume de arome captivante cu colecția noastră uimitoare de parfumuri, care cuprinde 10 din seria Pure Royal și 3 din gama Pure. Sporiți-vă prezența și stilul cu aceste parfumuri senzaționale.

Răsfățați-vă poftele de ciocolată:

Atenție, pasionați de ciocolată! Plonjați într-o lume a răsfățului cu selecția noastră de 7 sortimente de ciocolată delicioase. Ciocolata noastră artizanală îmbogățită cu o abundență de ingrediente irezistibile. Sunt tovarășii perfecți pentru acele seri prelungite de fericire pură.

Creați-vă ambianța perfectă:

Cu mai mult timp petrecut acasă în sezonul următor, crearea atmosferei potrivite este esențială. Explorați colecția noastră de lumânări Pure Home, acum îmbunătățită cu patru noi parfumuri precum lemn de cașmir, iasomie acvatică, lemn de santal și lemn de cedru. În plus, răsfățați-vă în luxul relaxării cu lumânările de masaj de la Utique, realizate cu grijă cu ingrediente naturale și ceară de soia de cea mai bună calitate pentru momente de relaxare pură.

Nutricode Evolution:

Fanii Nutricode, bucurați-vă! Suplimentele clasice precum Inner Balance Next Generation și Slim Body System au fost modernizate cu ingrediente modificate și un gust plăcut pentru a vă stimula starea de bine.

Frumusețe și sănătate din belșug:

Pentru pasionații de frumusețe și sănătate, avem o gamă variată de produse pe care să le explorați și să le faceți favorite. Descoperiți Pudra de bronzare luminoasă de la Utique pentru acea strălucire sărutată de soare, fondul de ten acoperitor 2 în 1 Perfect Matt pentru o frumusețe fără cusur și borcanul unic de amestecare pentru îngrijirea pielii de la Fontainavie pentru o experiență personalizată de îngrijire a pielii.

Nu așteptați – scufundați-vă în magia Catalogului nr. 39 și descoperiți mai multe minuni în interior!

Product added to wishlist
Product added to compare.