Ultimul catalog este 38 FM World Federico Mahora și-l poți deschide aici

Catalog Digital 33 Federico Mahora FM World

Vă prezentăm Catalogul Nr. 33, care conține o gamă întreagă de noutăți din oferta noastră! Secțiunea NUTRICODE s-a extins pentru a include o secțiune cu alimente sănătoase, colecția AURILE include dulciuri cu ciocolată, iar liniilor SMART & CLEAN și FONTAINAVIE DENTAL li s-au alăturat produse probiotice ecologice.

Printre suplimentele alimentare veți găsi un duo pentru imunitate - Immune-Up Elixir și Vit-D3 Drops - precum și Silver Pro Advanced Formula cu argint coloidal prețios. Seria de produse cosmetice avansate FONTAINAVIE a devenit mai bogată cu o cremă multifuncțională ultra recuperatoare excelentă, puternic regenerantă.

Prima parte a catalogului este plină de parfumuri unisex, o noutate - parfumul PURE ROYAL 500 din ediția de aur și parfumul 489, pe care o veți descoperi în Bețișoarele Home Ritual, Air Freshener, în Umerașele pentru garderobă dar și în linia FEROMON și INTENSE.

De asemenea, veți descoperi noi formule ale binecunoscutelor produse cosmetice și șervețele ALOE VERA și COMPLETE CARE pentru curățare.

Mai multe în curând!

Unele pagini din catalog sunt "blurate", urmeaza a fi prezentate cat mai curand.

 

Product added to wishlist
Product added to compare.