Immuno
Immuno
Immuno
Immuno
  Immuno
  Immuno
  Immuno
  Immuno

  Immuno - supliment alimentar

  NUTRICODE
  801004
  105 lei
  Livrare in 4-6 zile
  • Colectia: Nutricode
  • Capacitate: 60 DE PASTILE DE SUPT CU AROMĂ DE ACEROLA ȘI VIȘINE (72g)
  • 100% vitamina C din Acerola

  Vitamina C este un derivat exclusiv din extractul natural din fructele de Acerola.

   
  • 100% vitamina C din AcerolaAcerola, denumită şi vișina de Barbados, este un super-fruct, care are de 30 de ori mai multă vitamina C decât de lămâia. La rândul său măceşele sunt, de asemenea, bogate în bioflavonoide, care sunt antioxidanți naturali. Consumul regulat de vitamina C are grijă de imunitate, mai ales la persoanele care se antrenează și prestează o muncă fizică. Are un efect benefic asupra dinților, pielii, oaselor precum și asupra sistemului nervos și protejează celulele împotriva stresului oxidativ. Produs adecvat pentru vegetarieni și vegani!
    2 pastile contin:
  Extract de fruct de Acerola, vitamina C

  640 mg

  160 mg (200%)*

  macese pudra 160 mg

  * VRN – % din Valoarea de Referinta Nutritionala

  Ingrediente: agenti indulcitori: izomalt, extract de fruct d e acerola (standardizat pana la 25% din continutul de vitamina C) (Malpighia glabra L.), macese pudra (Rosa canina L.), pudra de suc de sfecla rosie, aroma, agent de amestec: sarurile de magneziu ale acizilor grasi, agent de inducire: glicozide steviolice.

  Indicatii: Luati 2 pastile pe zi. Sugeti-le incet. Nu depasiti doza recomandat pe zi. Produsul este destinat adultilor si copiilor. Potrivit pentru vegetarieni si vegani.

   

  No reviews
  Product added to wishlist
  Product added to compare.