VITAMINS FOR HIM - supliment alimentar

  VITAMINS FOR HIM - supliment alimentar

  NUTRICODE
  801010
  390 lei
  Livrare in 4-6 zile

  2 x 30 tablete filmate,sistem 30 zile 2 x 33 g

  Un supliment alimentar unic a fost dezvoltat special pentru nevoile bărbaților. O combinație inovatoare de ingrediente alese cu atenție vă va oferi un sprijin complet pentru sănătate și va avea un efect pozitiv asupra performanței sexuale.

  Acest complex oferă vitamine și minerale esențiale pentru buna funcționare a corpului.

  Datorită extractului din tribulus terrestris, suplimentul reglează nivelul de testosteron, îmbunătățind astfel potența sexuală.

  Complexul VITAMINS FOR HIM îmbunătățește capacitatea fizică, intelectuală și sexuală. Luați 2 tablete pe zi cu apă.

   

  UN ALIAT AL BĂRBAȚILOR Testosteronul este unul dintre hormonii masculi cheie.

  Acesta joacă un rol vital în diferite funcții ale corpului. Nu numai că sporește forța sexuală, dar impactează și creșterea masei musculare și întărește oasele. Lipsa de testosteron are ca rezultat scăderea libidoului, reducerea masei musculare și a celei scheletice și chiar scăderea stării de spirit și capacitatea de concentrare! Pentru a asigura un număr adecvat de componente nutritive organismului, este vital să înțelegeți de ce are acesta nevoie.

  Compoziția suplimentului VITAMINS FOR HIM a rezultat în urma unui proces lung și meticulos, astfel încât produsul rezultat să poată satisfice, în cea mai mare măsură posibilă, nevoile bărbaților pentru vitamine și minerale.

  Datorită suplimentului VITAMINS FOR HIM, vă puteți bucura acum de o stare fizică excelentă și de o viață sexuală satisfăcătoare.

  CEL MAI BUN SUPLIMENT CARE VINE ÎN ÎNTÂMPINAREA TUTUROR NEVOILOR BĂRBAȚILOR: • preparat modern care conțin componente nutritive de înaltă calitate, atent selectate, pentru a răspunde nevoilor bărbaților. • compoziție perfectă a vitaminelor și mineralelor, care stimulează aptitudinile fizice și intelectuale. • extract natural care reglează nivelul de testosteron, crește libidoul și are un efect benefic asupra performanței sexuale. • supliment care susține vitalitatea, funcționarea corectă a organismului și creșterea puterii fizice

  No reviews
  Product added to wishlist
  Product added to compare.