• -30%
FIT 6 - ETAPA 3 -VITALITY BOOST

FIT 6 - ETAPA 3 -VITALITY BOOST

981032
238 lei 340 lei -30%
Livrare in 4-6 zile

FIT6 Etapa 3 constă din: - Nutricode Vitality Boost 

Plan alimentar - Etapa 3, pentru următoarele 30 de zile din Programul FIT6.

NUTRICODE VITALITY BOOST SUPLIMENT ALIMENTAR - porția ta zilnică de energie pentru corp și minte - regenerarea forțelor vitale. 

 
SUPLIMENTE

OBLIGATORIU:   Vitality Boost

OPTIONAL : BEAUTY DETOX  si VITALITY BOOST &MAGNESIUM POWER 

+ CAFEA SI CEAI AURILE ( pentru imbunatatirea rezultatelor)

RECOMANDAT:DEPUR CONTROL  sau ANTI CELLULITE sau Inner Balance

Vitality Boost 
Este compoziție a unor elemente lectate perfect, care asigură fluxul de energie fizică și mentală în timpul zilei și o odihnă mai bună noaptea. Comprimate filmate pentru noapte sunt o sursă bogată de vitamine și minerale. Elementele comprimatelor accelerează metabolismul, facilitează odihna pe timp de noapte, rezultând o creștere a energiei ziua. Cromul ajută la menținerea nivelului adecvat de glucoză în sânge, seleniul ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, iar fierul participă la transportarea oxigenului în organism. Piperina din piperul negru susține digestia și absorbția nutrienților. Utilizați 2 comprimate filmate seara, cu o cantitate suficientă de apă. Pliculețe pentru zi cu coluție cu aromă de portocale. Porția zilnică de energie. Niacina, acidul pantotenic și riboflavina, întărite suplimentar cu cafeină, reduc oboseala şi senzația de oboseală. În plus, acidul pantotenic asigură eficiența minții. Vitaminele din grupa B au grijă de sistemul nervos, iar tiamina este responsabilă cu funcționarea corectă a inimii. Vitamina E ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. Utilizați zilnic, pe cale orală, conținutul unui plic. Produs adecvat pentru vegetarieni și vegani. 30 PLICULEȚE + 60 COMPRIMATE FILMATE 300 g + 48 g
No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.