FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
  • -30%
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE
FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE

FIT 6 - ETAPA 1 - INNER BALANCE

1 Reviews
981029
322 lei 460 lei -30%
Livrare in 4-6 zile

Etapa 1Preventia inflamatiilor

In prima etapă a programului, reducem inflamația organismului care rezultă dintr-o alimentație incorectă

Scopul nu este doar pierderea în greutate, dar și curățarea și eliminarea toxinelor din organism.

Există o restricție a consumului de zahăr rafinat și de făinoase, precum și de produse procesate în general.

Rezultate? În primul rând, va exista o reducere a masei corporale și o pierdere în greutate, dar și îmbunătățirea generală a sănătății și a stării de bine.

 
SUPLIMENTE

OBLIGATORIU : INNER BALANCE 

OPTIONAL : BEAUTY DETOX  si VITALITY BOOST &MAGNESIUM POWER 

+ CAFEA SI CEAI AURILE ( pentru imbunatatirea rezultatelor)

Dieta ta va fi mai naturală, ceea ce va reduce procesele inflamatorii, îmbunătățind astfel starea generală de sănătate și încetinind procesele de îmbătrânire.  Rezultate? Ajută la pierderea în greutate și reducerea procentului de grăsime din organism. De asemenea o alimentație corectă îmbunătățește și starea de spirit. 

Există o restricție a consumului de zahăr rafinat și de făinoase, precum și de produse procesate în general. În unele cazuri, reducerea consumului de zahăr poate provoca dureri de cap și un sentiment de slăbiciune. Acest lucru este normal în primele zile după începerea programului. După, organismul se obișnuiește și simptomele dispar.

De unde vine noțiunea de Prevenirea inflamației”?

Prin urmare, există, de fapt, o reducere a consumului de produse nutriționale care provoacă inflamația organismului, în timp ce consumul de produse cu activitate antiinflamatoare crește.

Care sunt așteptările?

În primul rând, va exista o reducere a volumului corpului, pierdere în greutate, îmbunătățirea generală a sănătății și a stării de bine.

S-a confirmat faptul că la persoanele obeze s-a remarcat o rată crescută de inflamație a organismului. Procentul de grăsime corporală afectează acești indicatori. Această inflamație creează condiții ideale pentru dezvoltarea unor probleme de sănătate, a bolilor legate de obezitate și afecțiuni cum sunt cele cardiatice, diabetul, boala Alzihemer etc. Totodată, inflamația organismului reduce capacitatea de a pierde în greutate și în volumul corpului.

Acționând tocmai de la sursa problemei, vom atinge obiectivul - pierdem în greutate și reducem grăsimea corporală mai repede, fără a trebui să consumăm produse foarte proce

1 Reviews

Am avut incredere in FIT 6
In 2 luni am slabit 14 kg cu programul FIT 6
on

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.