Violet Oud - Utique100ml
Violet Oud - Utique100ml
  • -30%
Violet Oud - Utique100ml
Violet Oud - Utique100ml

Violet Oud - Utique 100ml

502012.01
lei341 lei487 -30%
Livrare in 4-6 zile
Time left

Caracter: sofisticat, uimitor

Concentrația de parfum: 20% | Volum: 100 ml

Esteun parfum care nu vă va plictisi niciodată.
Maiestuos, nobil, imprevizibil…

 

UTIQUE VIOLET OUD este o compoziție nouă și surprinzătoare de parfum care vă va duce pe o cale clară către o plăcere excepțională. Notele magnetice ale trandafirului senzual și șofrănelului prețios se împletesc minunat cu aroma intrigantei zmeure congelate care în cele din urmă vor scădea la notele de mosc alb uimitor și notele din lemn de argan care sunt mai prețioase decît aurul. Parfumul UTIQUE VIOLET OUD vă va face să simțiți infinitatea universului și a puterii creative. Este un parfum neobișnuit care va evidenția caracterul tău unic.

Note de arome:
De vârf: trandafir, catifea, șofrănel
De mijloc: zmeura congelată, piele,trandafir salbatic, cypriol
De bază: lemn de agar, mosc alb, ambră balsamică

UTIQUE 15 - 99 lei
UTIQUE 15 | 502012.02
Este atât de captivant, încât îl vei dori mereu alături de tine! UTIQUE VIOLET OUD este parfumul din familia perfectă de mirosuri UTIQUE, închis într-o sticlă de 15 ml care poate fi luate oriunde. Simțiți-vă excepțional oriunde te-ai afla și orice ai face!

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.