Despre site

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea, in cele mai bune conditii a site-ului federico-mahora.ro se recomanda citirea completa a documentului. 

Firma Myprintnet SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Utima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".

Site-ul web federico-mahora.ro este administrat de S.C. Myprintnet SRL cu sediul social in Bucuresti, Spl. Independentei Nr.273, CIF: 42607980 Nr. Reg.Com: J40/6141/2020

Acceptarea conditiilor

Utilizarea site-ului federico-mahora.ro, logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezinta o acceptare din partea ta a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.

federico-mahora.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si / sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor din prezenta pagina iti exprimi acordul pentru a fi contactat din partea federico-mahora.ro. Datele personale oferite vor fi procesate conform politicii de prelucrare a datelor personale ale federico-mahora.ro. Pentru a putea primi oferte comerciale trebuie sa te abonezi la newsletter. Te poti dezabona oricand de la primirea acestor mailuri accesand contul personal si modificand sectiunea date personale, sau trimitand un mail catre contact@federico-mahora.ro cu subiectul dezabonare.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe federico-mahora.ro apartin site-ului si FM World, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris acordat in prealabil al reprezentantului legal al societatii federico-mahora.ro care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresa de mail contact@federico-mahora.ro

Comenzi si oferte

Odata cu inregistrarea unei comenzi pe site-ul federico-mahora.ro, cumparatorul / clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizata de federico-mahora.ro - administrator site, respectiv prin telefon, SMS sau email.

Dupa plasarea comenzii, pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda cumparatorului, fara o notificare prealabila, iar acesta va primi inapoi banii incasati de federico-mahora.ro prin card bancar, in termen de 24 ore. Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica cantitatea produselor din comanda, in functie de disponibilitatea acestora in stoc.

Livrarea produselor se poate face intr-un interval de 3 - 7 zile, din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii.

Toate informatiile / modalitatile folosite pentru descrierea bunurilor pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, preturi.

Termenul de procesare a comenzii este de 24 de ore.

Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Modalitati de plata

- Numerar la livrare

- Plata cu card bancar Debit / Credit: pentru a plăti online cu cardul, se va selecta opţiunea de plată " Mobilpay.ro Credit Card " din procesul de comandă şi modalitatea de plată dorită (cu sau fără rate ). Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarde.

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV/CV2).
NU se percepe comision suplimentar pentru tranzacţii.
Tranzacţiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră indiferent de valuta pe care o aveţi în cont.
federico-mahora.ro NU SOLICITĂ şi/sau stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
Procesarea datelor de card se face pe serverele securizate Mobilpay.ro

În vederea finalizării tranzacţiei în condiţii optime va trebui să furnizaţi:

  •     Numele posesorului de card
  •     Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menţionate pe faţa cardului, fără spaţii)
  •     Data expirării cardului
  •     Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripţionate pe banda cu semnătură)

Modalitati de livrare

Fan Courier

si in unele cazuri prin Posta Romana - numai daca sunt Km suplimentari pentru curier rapid

Limitare raspundere

Site-ul federico-mahora.ro, precum si orice software utilizat in cadrul acestuia sunt furnizate in modalitarea in care se gasesc si atat cat sunt disponibile, fara nici un fel de garantii, exprese sau implicite, inclusiv, dar fara a se limita la, garantii implicite de comercializare, adaptarea la o anumita utilizare sau neincalcarea termenilor.

Nu ne asumam raspunderea pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului federico-mahora.ro, in totalitate sau partial.

Anulare comanda

federico-mahora.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare referitor la preturile, caracteristicile sau imaginile produselor.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, federico-mahora.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva fara o notificare prealabila.

federico-mahora.ro. face toate eforturile in a furniza informatii corecte despre pretul si caracteristicile produselor. Este posibil ca unele preturi sa fie eronate. In cazul inregistrarii unei comenzi cu un pret derizoriu, federico-mahora.ro are dreptul sa anuleze comanda Cumparatorului. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti una fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

  • preturile afisate pe site-ul federico-mahora.ro sunt rezultatul unei erori de operare;

  • produsele comandate nu se mai afla pe stoc sau nu se mai fabrica;

  • datele furnizate de catre Client / Cumparator, pe site sunt incomplete si / sau incorecte;

Retur comanda

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie într-o stare perfectă și impecabilă, nefolosite/netestate, cu sigiliul și ambalajul original, respectiv într-o stare în care produsele pot fi comercializate din nou.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii federico-mahora.ro de catre Consumator asupra deciziei sale de retur a comenzii si de acceptarea returului. federico-mahora.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Termen de valabilitate

Toate produsele au inscriptionate pe ambalaj termenul de valabilitate cuprins intre 3 si 5 ani.

Litigii

Eventualele litigii in legatura cu livrarea produselor vor fi rezolvate intre vanzator si consumator/client pe cale amiabila.

Protectia datelor

În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 17726 A.N.S.P.D.C.P. din data 06/09/2020.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către SC MYPRINTNET SRL.

SC MYPRINTNET SRL  garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001.  

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către federico-mahora.ro sau este nemulţumit de modalitatea în care federico-mahora.ro  a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL 

Ce date colecteaza federico-mahora.ro ?

Colectam date care pot identifica exact o persoana, absolut necesare pentru plasarea unei comenzi si derularea contractului (confirmarea comenzii, facturare, livrare, garantii si service). Aceste date sunt: numele, prenumele, adresa de email, telefonul si adresele de facturare / livrare. Aceste date vor fi completate de utilizatorul site-ului care doreste sa deschida un cont si / sau sa plaseze o comanda fara cont.

Pentru a vedea datele colectate de catre federico-mahora.ro accesati contul dvs. cu email si parola aleasa si in sectiunea "Datele mele personale" puteti descarca fisa datelor colectate in format PDF sau CSV.

Colectam date anonime, transmise de browserul cu care fiecare vizitator navigheaza pe federico-mahora.ro. Aceste date personale anonime se colecteaza prin fisierele de tip "cookies", pe care orice site vizitat le plaseaza in browserul vizitatorului. Prin aceste date federico-mahora.ro NU poate identifica exact persoana, dar ii sunt necesare pentru analiza si publicitate. Datele colectate prin aceste cookies sunt: adresa IP, locatia, device-ul si browser-ul de pe care se face navigarea pe site, data si ora utilizarii site-ului. Pentru lista completa a datelor cu caracter personal transmise de browser-ul folosit pentru navigare, verifica informatiile din browser-ul cu care navighezi si sectiunea federico-mahora.ro/Cookies.

Scopul pentru care federico-mahora.ro colecteaza datele personale:

Colectăm și utilizăm date cu caracter personal în măsura permisă prin lege sau dacă am primit consimțământul vizitatorului sau clientului nostru.

Colectam date personale pentru:

  • indeplinirea obligatiilor contractuale
  • analiza navigarii pe site, identificarea punctelor neclare si imbunatatirea experientei vizitatorilor federico-mahora.ro. In baza acestei analize, vom face modificari pe site, vom imbunatati portofoliul, vom imbunatati targhetarea ofertelor, vom face tot posibilul ca vizitatorii sa beneficieze de cea mai buna experienta federico-mahora.ro O parte din indicatorii monitorizati sunt analiza ratei de abandon cos, analiza paginilor de pe care cei mai multi vizitatori parasesc site-ul, analiza paginilor cele mai vizitate, conversia online.
  • in scopuri de marketing, trimiterea prin email sau/si SMS a informarilor despre noile lansari, promotii speciale, vouchere personalizate pentru clientii fideli, advertising.
Product added to wishlist
Product added to compare.