CREATORUL DE OCHI

Creatorul De Ochi

606066
43 lei
Livrare in 4-6 zile

Cu ajutorul Creatorul de ochi professional MIX & MATCH veți seduce cu privirea. Alegeți culorile preferate și combinați-le cu aplicatoare inovatoare care vă vor permite să aplicați rapid și cu precizie fardurile de ochi.

Creați-vă produsul perfect de frumusețe!

Numai tu știi ce e mai bine pentru tine! Libertate, ingeniozitate și caracter multifuncțional – aceasta este MIX & MATCH

 

Acest dispozitiv multifuncțional pentru machiajul ochilor se potrivește în fiecare trusă de machiaj.

Acesta include două aplicatoare diferite, care pot fi combinate cu o rezervă a fardului de ochi! Alegeți fardurile de ochi preferate pentru a crea cele mai frumoase produs cosmetice pentru tine.  

Deveniți creatoarea unei priviri captivante.  Capătul ascuțit vă va permite să realizați  o linie precisă, în timp ce aplicatorul rotund de la celălalt capăt va distribui perfect fardul de ochi peste pleoapă.

Puteți uita deja de perii sau bureți pentru a vă putea aplica fardul de ochi. Acum puteți avea totul la îndemână într-un singur dispozitiv! Este un comfort excepțional și o economie de timp. Machiajul imediat al ochilor: când întoarceți rezerva, aplicatorul are deja o cantitate adecvată de fard de ochi pe care îl puteți aplica imediat pe pleoapa ochiului. Aplicatoarele sunt reutilizabile – le puteți curăța cu ușurință, dacă doriți să le atașați la altă culoare a fardului de ochi.

Pentru aceasta, este suficient să le spălați cu apă și le lăsați să se usuce 

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.