Ceai Earl Grey - NOBLE
Ceai Earl Grey - NOBLE
Ceai Earl Grey - NOBLE
Ceai Earl Grey - NOBLE

NOBLE - ceai negru

993018
37 lei
Livrare in 4-6 zile
  • Colectia: Ceaiuri
  • Capacitate: 75 g

Combinația dintre ceaiul negru Ceylon, uleiul natural de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey.

Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după care, în procesul de fermentare, capătă un caracter distinctiv, atât de apreciat de iubitorii de Earl Grey.

 

 

Cum se face? 
Frunzele de ceai trec prin procesul de fermentare completă. Acestea sunt supuse procesului de ofilire, răsucire și fermentare.

De unde provine?
Ceaiul provine din provincia Sabaragamuwa din sud – vestul insulei Sri Lanka unde, într-un climat ideal, frunzele de ceai își dezvoltă complet gustul. Crește pe terenurile joase, la o altitudine de 600 m deasupra nivelului mării - fapt datorită căruia infuzia este corpolentă și intensă.

Cu ce se servește?
Ceaiul Earl Grey subliniază perfect gustul brânzeturilor picante și se asortează, de asemena, cu carnea de vânat.

Cum se infuzează?
Pune o linguriţă de ceai de persoană, într-un ibric, toarnă apă fierbinte la o temperatură de 95°C (aprox. 150 ml pentru o ceașcă), după care infuzează timp de 2 - 3 minute. Înainte de servire, separă frunzele de infuzie.

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.