Ceai verde - EUPHORIA
Ceai verde - EUPHORIA
Ceai verde - EUPHORIA
Ceai verde - EUPHORIA

EUPHORIA - ceai verde

993021
30 lei
Livrare in 4-6 zile
  • Colectia: Ceaiuri
  • Capacitate: 75 g

Ceai Verde Gunpowder

Ceaiul nostru verde din categoria Gunpowder provine din provincia chineză Zhejiang. Denumirea categoriei este legată de aspectul ceaiului, ale cărui frunze, înrolate strâns în bile mici,

 

 

Categoria: verde Gunpowder

Proveniență: China, provincia Junnan

Ingrediente de îmbogățire: verbină, iarbă de lămâie, coajă de lămâie, petale de floarea soarelui

Aromă: de lămâie

Gust: de erbacee, cu o ușoară notă de lămâie

Culoarea infuziei: auriu-verde

Ambalaj: folie + cutie exterioară

Sfaturi de preparare: pentru a păstra aroma naturală de frunze de ceai, de preferință, se toarnă peste ceai apă la o temperatură de 75-85 ° C. Cel mai potrivit este să se utilizeze ceainice sau infuzoare care permit frunzelor să se dezvolte în mod liber (după turnarea apei fierbinți, frunzele își măresc volumul). Puneți în vas câte o linguriţă de ceai la o cană, turnați apă fierbinte (aproximativ 150 ml per cană) și infuzați timp de 2-3 minute. Înainte de servire, se recomandă să separați infuzia de frunze. Infuzarea ceaiului verde până la 3 minute îi conferă acestuia proprietăți revigorante, peste acel moment - de relaxare și detensionare.

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.