Ceai

Ceai Negru - Harmony Ceai Negru - Harmony 2
Disponibil
Ceai

Ceai Negru - Harmony

FM World
993022
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai negru Yunnan Ceai negru Yunnan conține flori de hibiscus, flori de iasomie, petale de galbenele si afine uscate precum și arome naturale de piersică.
Ceai Alb - Serenity Ceai Alb - Serenity 2
Disponibil
Ceai

Ceai Alb - Serenity

FM World
993019
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 30 g Este un ceai nobil, alb, cu petale de trandafir, cu o aromă uşor florală și un gust armonios, care încântă cu catifelarea sa. Aceasta este o compoziție foarte subtilă, cu un gust ușor dulce, bogată în vitaminele A și E, precum și în polifenoli.
Ceai Verde - Euphoria Ceai Verde - Euphoria 2
Disponibil
Ceai

Ceai Verde - Euphoria

FM World
993021
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai Verde Gunpowder Ceaiul nostru verde din categoria Gunpowder provine din provincia chineză Zhejiang. Denumirea categoriei este legată de aspectul ceaiului, ale cărui frunze, înrolate strâns în bile mici,
Ceai Rosu - Joy Ceai Rosu - Joy 2
Disponibil
Ceai

Ceai Rosu - Joy

FM World
993020
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Ceai rosu Pu-erh Este un excelent ceai roșu, care conține vișine uscate și aronia precum și delicate petale de trandafir, a cărui aromă bogată se împletește minunat cu subtila notă de vișine. Conține, printre altele, seleniu natural asimilabil, vitamina E și preţioasele flavonide.
Ceai Albastru - Happiness Ceai Albastru - Happiness 2
Disponibil
Ceai

Ceai Albastru - Happiness

FM World
993017
33 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Gustul excelent, profund și misterios, și culoarea de smarald a ceaiului Oolong iau naștere în procesul de semi-fermentare a frunzelor. Aroma infuziei, care seduce cu notele de coacăze negre, conține polifenoli benefici pentru sănătate.
Ceai Earl Grey - Noble Ceai Earl Grey - Noble 2
Disponibil
Ceai

Ceai Earl Grey - Noble

FM World
993018
43 lei
Colectia: Ceaiuri Capacitate: 75 g Combinația dintre ceaiul negru Ceylon, uleiul natural de bergamotă din Italia, coaja de portocală, petalele de albăstrea și mirtul de lămâie formează o variație citrică unică a ceaiului clasic Earl Grey. Baza acestei băuturi nobile provine din Sri Lanka, unde frunzele de ceai își dezvoltă pe deplin gustul, după...
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim
servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor de catre federico-mahora.ro.
Protectia Datelor Personale si politica de Cookies conform Regulamentului (UE) 2016/679.