Ulei de lux pentru fata

Ulei De Lux Pentru Fata

502004
254,00 lei
Livrare in 4-6 zile
  • Colectia: Utique
  • Capacitate: 30 ml

 

Bogăția ingredientelor pentru pielea ta. Indispensabilele uleiuri de argan și de jojoba conferă efectul de piele hidratată şi sănătoasă. Minunata acțiune a uleiului pentru față se datorează uleiurilor de: primula, floarea soarelui, soia, ricin, gălbenele, trandafir, avocado și orez, precum și uleiurilor esenţiale selectate: de geranium,
de ylang-ylang și de neroli.

 

O compoziţie exclusivistă de 13 uleiuri prețioase și uleiuri esențiale de origine vegetală. Un ulei cu o formulă unică, creat din cele mai prețioase ingrediente naturale şi care, datorită utilizării tehnologiei speciale de amestecare, se completează perfect. Redă pielii aspectul sănătos și radiant.

Conține o doză foarte concentrată de vitamine şi antioxidanţi, asigurând hrănirea intensă, hidratarea și regenerarea pielii. Indispensabilul ulei de neroli, precum și uleiurile de trandafir sălbatic, de argan şi de jojoba reduc ridurile, întârzie procesul de îmbătrânire a pielii și au un efect de întinerire.

- este ideal sub machiaj, se poate utiliza atât ziua cât și noaptea 
- datorită capacului cu pipetă, produsul se dozează și se aplicată cu ușurință pe față

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Acest site foloseste cookie-urile pentru functionare, analiza si promovare (vezi detalii) ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.